Ozosany 3.5

Ozosany 3.5

OZOSANY je profesionalni sustav za dezinfekciju ozonom. Ova inovativna metoda čišćenja uklanja spore, bakterije, parazite i viruse bez upotrebe kemikalija. Nadalje, ne zahtijeva upotrebu radne snage, ne ostavlja kemijske ostatke i nema kontraindikacija. Djeluje brzo i budući je ozon plin, u stanju je da dosegne i najnepristupačnija udubljenja.
Saznaj više

Ozosany 7.0

Idealan je za dezinfekciju zdravstvenih prostora i komercijalnih mjesta koja trebaju pročistiti zrak. Preporučuje se u kozmetičkim centrima, frizerskim salonima, wellness centrima, wellness i spa centrima, veterinarskim ordinacijama i klinikama te u kupaonicama za životinje.
Saznaj više
Ozosany C

Ozosany C

OZOSANY C uključuje najnoviju patentiranu tehnologiju “Cold Corona Discharge” koja nam omogućava prilagođavanje sustava različitim konfiguracijama i odabir pravih postavki za određene aplikacije. Ova nova tehnologija omogućuje da OZOSANY C generator daje učinkovite rezultate na koje se može računati s maksimalnim mogućim rezultatom.
Saznaj više
Areo 3

Areo 3

Proizvođač mješavine aktivnog kisika koronskim efektom i velikom oksidacijskom snagom. AREO3 koronskim pražnjenjem pretvara kisik u triatomski kisik (tj.ozon) s velikim baktericidnim i dezinfekcijskim djelovanjem.
Saznaj više
Areo 3 PRO

Areo 3 PRO

AREO3 PRO je uređaj pogodan za sanitizaciju i dezinfekciju zdravstvenog okoliša, hospitalizacijskih uređaja i radnih okruženja. Ima veliku sposobnost razgradnje složenih organskih spojeva koji nisu biorazgradivi, pa je idealno rješenje za dezinfekciju okoliša, razgradnju mirisa, inaktiviranje virusa i smanjenje količine bakterija.
Saznaj više