Black Hawk R

Black Hawk R je generator pare za ljude koji traže maksimalne performanse, jer je najsnažniji profesionalni čistač pare i proizvod za naše najzahtjevnije kupce. U ovom slučaju, sustav punjenja omogućuje neprekidnu upotrebu dolijevanjem spremnika za vodu dok stroj radi.
Saznaj više

Pawnee

Generator pare Pawnee izuzetno je svestran, praktičan i moćan te je kao takav vodeći proizvod tvrtke koji se može pohvaliti s više od 18 000 kupaca samo u Italiji.
Saznaj više
Ozosany 3.5

Ozosany 3.5

OZOSANY je profesionalni sustav za dezinfekciju ozonom. Ova inovativna metoda čišćenja uklanja spore, bakterije, parazite i viruse bez upotrebe kemikalija. Nadalje, ne zahtijeva upotrebu radne snage, ne ostavlja kemijske ostatke i nema kontraindikacija. Djeluje brzo i budući je ozon plin, u stanju je da dosegne i najnepristupačnija udubljenja.
Saznaj više

Ozosany 7.0

Idealan je za dezinfekciju zdravstvenih prostora i komercijalnih mjesta koja trebaju pročistiti zrak. Preporučuje se u kozmetičkim centrima, frizerskim salonima, wellness centrima, wellness i spa centrima, veterinarskim ordinacijama i klinikama te u kupaonicama za životinje.
Saznaj više
Ozosany C

Ozosany C

OZOSANY C uključuje najnoviju patentiranu tehnologiju “Cold Corona Discharge” koja nam omogućava prilagođavanje sustava različitim konfiguracijama i odabir pravih postavki za određene aplikacije. Ova nova tehnologija omogućuje da OZOSANY C generator daje učinkovite rezultate na koje se može računati s maksimalnim mogućim rezultatom.
Saznaj više